De werkwijze van Jonker Deurenmontage

Jonker Deurenmontage is vooral werkzaam in de utiliteitsbouw (kantoren, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, gevangenissen, theaters enz.). De projecten bestaan voor 95% uit deuren met een HPL-bekleding zoals perstorp.

Onze vakkundige medewerkers werken tekeningen en bestekken uit voor de aannemer. Ook controleren wij of het project aan alle gestelde eisen voldoet. Zodoende worden eventuele fouten in een vroeg stadium geconstateerd en faalkosten geminimaliseerd. Het project wordt in al zijn facetten in kaart gebracht – in een helder overzicht. Van deuren en hang- & sluitwerk tot het inmeten en afhangen van de deuren.
Omdat ieder kozijn in een project verschillend is, meten we alle kozijnen vooraf digitaal in met speciale meetapparatuur. Dit garandeert een perfect sluitende deur!


Na het inmeten van de deuren worden de gegevens op maat geprogrammeerd en gekoppeld aan een CNC-bewerkingsmachine. Hierna kunnen de deuren exact op maat worden geschaafd, worden de slot- en scharniersparingen ingefreesd en de deuren genummerd.Al het hang- en sluitwerk – zoals sloten, scharnieren en deurdrangers – wordt vooraf gemonteerd op de deuren en in speciale karren klaargezet voor transport.


Vervolgens worden de deuren op het afgesproken tijdstip bij het project bezorgd. Door nummering van de deuren kunnen ze eenvoudig en snel worden uitgelopen.Op het project worden de scharnieren en sluitplaten in de kozijnstijlen ingefreesd.De montage en het afhangen worden uitgevoerd door ervaren vakmensen. Zo bent u zeker van een snelle en vakkundige montage.Het resultaat is een compleet eindproduct, passend tot op de millimeter nauwkeurig!